Při objednávce nad 2000 Kč doprava zdarma, nad 5000 Kč dárek
 
zvětšit
ME65
Me65
ME 65
ME65
ME65
ME65
ME65
ME65
ME65
ME65
ME65
ME65
ME65

Tričko Petrorhagia long LE ME65
Dámské funkční triko s dl. rukávem.

990 Kč
   Vyberte si barvu

Dostupnost: Skladem

 

Popis produktu

Šetrné praní v pračce při max. Teplotě 40°C.Nesmí se bělit chlorem.Nesmí se sušit v bubnové sušičce.Žehlení při max. Teplotě 110°C.Může se čistit perchlo-ridem, technickým benzínem, čistým lihem, R111 a R113.
Materiál: 51% Nylon, 42% Polyester, 7% Elastan

Pokud jste stejně jako my fanoušci outdoorového a univerzálního oblečení či vybavení, nepochybně uvažujete o benefitech materiálů používaných k výrobě vašich oblíbených produktů. Lehčí, rychleschnoucí, prodyšný, teplejší… na všem záleží. Ale co vliv materiálů na zdraví a bezpečnost životního prostředí, na lidi, kteří materiály vyrobili, a na vás, člověka, který v nich bude trávit čas?

Vždy se snažíme s každým dalším Rejoice kouskem přijmout novou výzvu, vyladit střih, design, funkční detaily, ale také minimalizovat svůj dopad na životní prostředí. Materiály, které používáme pečlivě vybíráme a zpracováváme téměř do poslední nitky, ale měli jsme pocit, že je potřeba jít ještě dál, hledat. Velké množství outdoorového oblečení se vyrábí ze syntetických materiálů, které mají velmi negativní vliv na životní prostředí. O to více nás nadchnuly nové technologii a výzkum v oblasti recyklace. Jedním z nich je GREENPERFORMING-projekt italské firmy MITI Spa, předního výrobce vysoce výkonných, recyklovaných a ekologicky udržitelných syntetických tkanin a pletenin označených certifikátem ECO SOUL.

A právě naše nová outdoorová trička jsou vyrobena z GREEN MIX materiálu od této průkopnické značky. Jedná se o recyklovaný strečový jersey: 51% Nylon 42% Polyester 7% Elastan, kde Polyamid i Polyester je plně recyklovaný. Materiál je velmi příjemný a měkký na dotek, perfektně odvádí vlhkost, je rychleschnoucí a pružný do 4 směrů. Materiál je opatřen antibakteriální úprava na bázi stříbra Sanitized®, která chrání před bakteriemi, plísněmi a vznikem zápachu. 

Recyklovaný materiál GREEN MIX, ze kterého jsme ušili naše trička také nese certifikát Bluesign® - certifikát nejvyšší ekologické šetrnosti a bezpečnosti textilních výrobků, což je nejpřísnější světová norma ochrany životního prostředí, spotřebitele a zdraví.

A co to znamená pro vás? 

·       Kupujete velmi kvalitní funkční produkt z prověřeného materiálu, který má minimální dopady na životní prostředí. Výroba recyklovaného polyesteru je mnohem šetrnější k životnímu prostředí.

·       Recyklovaný polyester se vyrábí z recyklovaných zdrojů (PET lahve, vyhozené syntetického oblečení a další polyesterový odpad).

·       Recyklovaný polyester se získává roztavením stávajícího plastu a jeho opětovným spřádáním na textilní vlákna.

·       Recyklovaný polyester tak dává druhý život materiálu, který není biologicky rozložitelný a částečně tak zabraňuje, aby plasty skončily na skládce nebo v oceánu.

 

Navrženo a ušito v Česku. Basic střih s prodlouženým zadním dílem nabízíme ve variantě krátkého i dlouhého rukávu. 

Trička mají velmi kvalitní reflexní designový potisk.  

Doprava a platba


Česko
Osobní odběr - Rejoice shop Batelov Zdarma
Při objednávce nad 2.000,- Kč  Zdarma

Zásilkovna od 65,-Kč
 
GLS od 80,-Kč
 
Česká pošta - Na poštu od 110,-Kč
Česká pošta - Do ruky od 125,-Kč
Česká pošta - Balíkovna od 75,-Kč

PPL – na adresu od 80,-Kč
PPL - ParcelShop od 70,-Kč
 
Slovensko
Při objednávce nad 5.000,- Kč  Zdarma

Zásilkovna - platba on-line, bankovním převodem od 100,-Kč
 
GLS od 150,-Kč

PPL – na adresu od 150,-Kč
PPL - ParcelShop , Box od 110,-Kč
 
Rakousko, Německo
GLS - platba on-line, bankovním převodem od 250,-Kč

Polsko
Zásilkovna (Paczkomaty) - platba on-line, bankovním převodem od 140,-Kč



 
Balné ani jiné poplatky neúčtujeme. Veškeré ceny, uvedené v tomto ceníku jsou s DPH.

PROPOJTE SE S NÁMI     

ODEBÍRAT NOVINKY
navigovat na začátek požádat o pomoc
CHCETE POMOCT S VÝBĚREM?








Vložením zprávy souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.







Ozveme se Vám v pracovní dny v nejbližší možné době.

Vložením zprávy souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Kliknutím na tlačítko "POVOLIT VŠE" souhlasíte s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit tlačítkem "NASTAVENÍ", nebo kdykoli vypnout v sekci Zpracování osobních údajů...

zavři