Při objednávce nad 2000 Kč doprava zdarma, nad 5000 Kč dostanete navíc i dárek.
 
2. červen 2016

Foto soutěž


Vyfoť Rejoicku!

Pravidla soutěže

stáhnout podmínky soutěže v PDF

foto soutěžSoutěž Vyfoť Rejoicku!, dále jen „soutěž“, probíhá v období od 1.6.2016 – 31.8.2016 na internetových stránkách www.rejoice.cz. Soutěží se s fotografiemi v souladu s pravidly soutěže. Soutěžit mohou osoby starší 18ti let.

Organizátorem a provozovatelem soutěže je společnost Rejoice s. r. o., IČ 26971241, se sídlem Družstevní 262, 58851 Batelov (dále jen „Provozovatel“).

Účastníkem soutěže se stává každý, kdo zašle v souladu s těmito pravidly fotografii na zadané téma. Tématem soutěže je vyfotit se s naší samolepkou s logem REJOICE.

Odesláním fotografie potvrzuje účastník soutěže souhlas s těmito pravidly. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby starší 18-ti let. Pro věk účastníka je rozhodující datum přihlášení první fotografie do soutěže.

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Provozovatele a jejich rodinní příslušníci.

Každý účastník soutěže může do soutěže zaslat maximálně 5 fotografií.

Soutěžní fotografie musí odpovídat tématu soutěže.

Účastník soutěže zasláním fotografie do soutěže potvrzuje, že

a) je autorem přihlášené fotografie a že tato fotografie je původní

b) disponuje veškerými právy k této fotografii

c) má vypořádána veškerá práva s osobami, které jsou na fotografii zobrazeny, včetně svolení poskytnout takovouto fotografii do soutěže a zveřejnit ji podle těchto pravidel

d) užitím fotografie Provozovatelem dle těchto pravidel nebudou nijak porušena ani ohrožena práva třetích osob a zavazuje se Provozovatele odškodnit z případných nároků těchto osob vznesených proti Provozovateli

 

Přihlášením do soutěže dávají účastníci soutěže

a) souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů

b) prohlašují, že jsou oprávněni poskytnout souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů osoby zobrazené na fotografii na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám Provozovatele.

Účastník soutěže uděluje přihlášením fotografií do soutěže Provozovateli časově neomezenou bezúplatnou nevýhradní licenci k užití zaslaných fotografií bez územního omezení, a to zejména, nikoliv však výhradně formou uveřejnění v tištěných, internetových a mobilních mediích Provozovatele, otištěním na tiskových a propagačních materiálech společnosti Provozovatele, eventuelně také užitím ve formě audiovizuálního díla a softwarových aplikací, dále na výstavách pořádaných Provozovatelem.

Provozovatel je oprávněn ze soutěže vyřadit fotografie, které

a) neodpovídají zadanému tématu a kategoriím soutěže

b) obsahují prvky násilí či jsou jinak v rozporu s platnými právními předpisy či  dobrými mravy

c) by mohly poškodit dobré jméno Provozovatele nebo dobré jméno tištěných a internetových médií vydávaných Provozovatelem

d) u které byl zjištěn podvod při hlasování či nedodržení jiných podmínek soutěže.

O tom, zda přihlášená fotografie vyhovuje podmínkám soutěže, rozhoduje Provozovatel.

 

Harmonogram, systém soutěže a přihlašování fotografií

Soutěžící může do soutěže přihlásit celkem maximálně 5 fotografií.

Soutěžící se stává účastníkem soutěže po vložení první soutěžní fotografie.

Fotografie přihlašuje účastník soutěže vložením na oficiální facebook Provozovatele nebo zásláním fotografie na e-mail: rejoiceshop@rejoice.cz Účastník soutěže dále uvádí do e-mailu své občanské jméno a příjmení, adresu, e-mailovou adresu a telefonní kontakt. V případě vložení fotky na facebookový profil je nutné zaslat tyto údaje ze stejného uživatelského účtu také do soukromé zprávy. Účastník soutěže potvrzuje, že veškeré takto poskytnuté údaje jsou pravdivé.

Výběr vítěze

V soutěži budou zvoleni 3 výherci a to 1 vítěz poroty , 1 vítěz Ceny grafika a jeden vítěz Ceny administrátora.

 

Vítězem poroty se stane ta fotografie, kterou vybere porota v období od 1.9.2016 – 30.9.2016.

Vítězem Ceny grafika se stane ta fotografie, kterou vybere grafik ze všech do soutěže přihlášených a schválených snímků v období 1.9.2016 – 30.9.2016 na základě jeho osobních preferencí.

Vítězem Ceny Administrátora se stane ta fotografie, kterou vybere administrátor ze všech do soutěže přihlášených snímků přes oficiální Facebookový profil Provozovatele.

 

Ceny

Vítěz ceny poroty – získá voucher v hodnotě 3000 Kč.

Vítěz ceny grafika – získá voucher v hodnotě 2000 Kč.

Vítěz ceny administrátora – získá voucher v hodnotě 1000 Kč.

Vouchery bude možné uplatnit na oficiálním e-shopu www.rejoice.cz nebo v kamenné prodejně v Batelově.

 

Kontaktování výherců, převzetí výhry a honorářů, závěrečná ustanovení

Výherci soutěže budou informováni e-mailem a telefonicky marketingovým oddělením Provozovatele. Ke kontaktování budou použity údaje zadané účastníkem soutěže při přihlášení do soutěže.

Soutěžící jsou povinni Provozovateli poskytnout součinnost k tomu, aby mohli být informováni dle předchozí věty. Pokud se Provozovateli nepodaří výherce soutěže kontaktovat nejpozději do 20 dnů ode dne ukončení soutěže, propadá výhra ve prospěch Provozovatele. Provozovatel učiní za dost povinnosti kontaktovat výherce, pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3 x kontaktuje na jím uvedené emailové adrese a 3 x na jím uvedeném telefonním čísle.

Jména výherců soutěže budou zveřejněna na internetových stránkách www.rejoice.cz a oficiálním facebookovém profilu Provozovatele nejpozději do 31.9.2016.

Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné.

Provozovatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří poruší tato pravidla, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže.

Jednotlivé fotky budou zveřejněné v příslušném albu na oficiálním facebooku Provozovatele.

PROPOJTE SE S NÁMI     

ODEBÍRAT NOVINKY
navigovat na začátek požádat o pomoc
CHCETE POMOCT S VÝBĚREM?








Vložením zprávy souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.







Ozveme se Vám v pracovní dny v nejbližší možné době.

Vložením zprávy souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.

Kliknutím na tlačítko "POVOLIT VŠE" souhlasíte s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit tlačítkem "NASTAVENÍ", nebo kdykoli vypnout v sekci Zpracování osobních údajů...

zavři